Detall de l'esdeveniment

X JORNADES D'OCUPACIÓ D'ALELLA, EL MASNOU I TEIÀ

Masia Can Llaurador
Dijous, 24. Octubre 2024

A les 09:30h 14:00


Cartell - Jornades Ocupació - 2024 - Digital.jpg

El tema escollit de les Jornades d'Ocupació d'enguany és  “la salut mental i benestar emocional a la feina i en el procés de recerca de feina”, amb la voluntat de conscienciar-nos sobre la importància de mantenir el benestar emocional, sobretot en el àmbit de la feina i en la cerca d’ aquesta.

Les jornades seran:

A Alella, dimecres 23 d'octubre,  de 9.15 h a 13 h. Jornada inaugural amb una conferència motivacional “Com em parlo? Autocura i diàleg intern”. A càrrec d’Eli Abad, empresària, inversora, consellera i mentora. "Empreses saludables: impacte dels programes de prevenció de riscos psicosocials en el funcionament de les empreses". A càrrec de Jorge Gracia i Cristina Broco, d’Essentia Social.

Lloc: Espai d'arts escèniques Casal, Sala Carquefou, Alella.

 

A Teià, Dijous 24 d’Octubre De 9.30 a 14 h Taller “Reconnecta amb el teu cervell: neurociència aplicada al benestar” (1a sessió) "Què és l’estrès? Coneixent l’enemic Impacte de l’estrès en la salut física i mental" , "Autocura física per al maneig de l’estrès" Tots els continguts teòrics aniran compaginats amb activitats pràctiques. A càrrec de Jorge Gracia i Cristina Broco, d’Essentia Social.

Lloc:  Masia Can Llaurador, Av Roca Suárez Llanos, 32. Teià (Davant de l'oficina de Correus) 

Clica aquí per inscriure't:  INSCRIPCIÓ JORNADES D'OCUPACIÓ 2024 

 

A el Masnou, el Divendres 25 d’Octubre de 9:30h a 14 h.  Taller “Reconnecta amb el teu cervell: neurociència aplicada al benestar” (2a sessió) La vessant social: enfortiment d’habilitats socials i suport La vessant mental: eines psicològiques de desactivació emocional La vessant física: tècniques de relaxació Pla d’acció personal Tots els continguts teòrics aniran compaginats amb activitats pràctiques. A càrrec de Jorge Gracia i Cristina Broco, d’Essentia Social.

Lloc: Edifici Centre, Sala Joan Comellas


Masia Can Llaurador
Av. Roca Suárez Llanos, 32
Teià (Barcelona)

 

 

 

Ajuntamentdeteia