A les 19:00h
Àustria és un país encara desconegut per moltes persones en el món de la viticultura, encara que pertanyi a una de les cultures més antigues de l'Europa central. En aquest taller descobrirem les principals regions vitivinícoles d'Àustria i les seves varietats de raïm. Encara que és més coneguda pels seus vins blancs, descobrirem junts la gran diversitat de vins que elaboren i farem propostes de maridatge amb alguns dels plats de la seva tradició culinària. Dinalitzat per la Rosa Maria del Castillo.
Preu especial per les persones que s'apuntin de cop a les 3 activitatsd del CLUB DE CUINA
Tast i maridatge de vins austríacs, divendres 7 de febrer a les 19 h
Masterclass: El Bacallà, dimecres 12 de març a les 19h
Visita al celler de Vallalta Vinícola, dissabte 12 d'abril a les 11 h
Cal inscripció prèvia:
Preu per cada activitat 10,30 €. Places limitades
Preu de les 3 activitats del trimestre 25€.
()