Política de privacitat

Informació bàsica de protecció de dades personals (identificació del tractament)

Responsable del tractament: Ajuntament de Teià • Pere Noguera, 12 • 08329 Teià. Més informació a www.teia.cat

Finalitat: Informar a la ciutadania (enviant-los notícies, activitats de l’agenda municipal i butlletins) i subministrar-los informació institucional.

Legitimació: consentiment exprés de la persona interessada.

Destinataris: tota la informació que rebi l’Ajuntament de Teià serà tractada amb la màxima confidencialitat i seguretat, i s'incorporarà als fitxers automatitzats de la seva titularitat, creats i degudament registrats a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades. Aquesta informació és utilitzada exclusivament per l’Ajuntament de Teià i no serà comunicada a terceres parts.

Drets de les persones interessades: pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat, així com d'oposició i limitació al tractament de les seves dades personals, mitjançant escrit juntament amb l'acreditació de la seva identitat, a Ajuntament de Teià • C / Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • o bé a través de correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Els titulars de les dades personals tenen dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Informació addicional: per a ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades pot accedir a l'Avís legal de la nostra pàgina web.

Ajuntamentdeteia