SERVEIS

 

Butlletí 101   [de gener a maig de 2007]

Teià i les seves associacions

Sovint hem sentit a dir que el teixit associatiu d'un poble o d'una ciutat és un dels elements que més contribueixen a l'anomenada cohesió social entre els seus vilatans o ciutadans.

La intenció d'aquest Butlletí no és ni molt menys la d'analitzar aquesta consideració des d'un punt de vista sociològic, però sí fer pal.lès que Teià és un bon exemple pràctic per contrastar aquesta afirmació.És per això que en un any en què celebrem aniversaris importants de diverses entitats i associacions del poble, ens ha semblat interessant dedicar-hi un número d'aquesta publicació, com a difusió addicional del que fan i en reconeixement a la tasca d'integració que exerceixen, moltes vegades fins i tot inconscientment.

75 anys de l'A.E. Teià, 20 anys de Colla Gegantera, 20 anys de Correfoc i 20 anys d'Esplai Itaca són arguments de pes per apuntar d'entrada que el moviment associatiu a Teià és un moviment consolidat i amb tradició.

A les properes pàgines hi reflexionem amb profunditat. I esperem contribuir una mica més a engrescar-vos a formar part d'algun d'aquests col.lectius!

 

Ajuntamentdeteia