Apreta intro per cercar
93 540 93 50

SERVEIS

 

Butlletí 121   [juliol de 2013]

Per Teià

Just ha fet un any que els grups municipals de Gent de Teià i Convergència i Unió vàrem decidir unir esforços i formar un govern de coalició.

Fins aleshores, Gent de Teià havia tirat endavant el primer any de legislatura amb només cinc regidors, i les dificultats que havia comportat un govern en minoria, era viable, però era dur.

La unió d'esforços ha comportat l'estabilitat necessària per al bon govern municipal. Important a l'hora de treballar els temes transcendentals. La baixada de l'IBI, aprovar les taxes i els pressupostos, les inversions, el POUM, el PEIN, el consens de projectes...i sempre oberts a incorporar possibles aportacions de la resta de grups municipals.
No ha estat una tasca fàcil perquè s'han de conjugar els criteris de dos grups municipals diferents, però s'ha fet l'esforç de buscar i trobar el consens necessari, sempre pensant en el bé de Teià".

A nivell de regidories, s'han pogut reforçar cadascuna de les àrees, per poder treballar amb més rigor encara.
Queden dos anys de legislatura amb un munt d'actuacions en marxa i algunes encara per fer. El pacte de govern facilitarà poder realitzar aquestes actuacions, i seguir treballant per Teià, amb la il·lusió amb la qual hem treballat fins ara.

En benefici de tots. Com dèiem ara fa un any: Per Teià!

 
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat