SERVEIS

 

Butlletí 127   [febrer 2015]

Aquest número del butlletí l’hem volgut dedicar al comerç local. I quan parlem de comerç local, parlem de petit comerç, de comerç de proximitat, de les botigues que tenim a Teià, de les parades del mercat... Totes elles, de caire familiar;
algunes centenàries, d’altres, portades per nous emprenedors, però totes, amb un tracte proper, amb productes locals o produïts a prop, i tots ells de qualitat.
I per què escollir el comerç local? Doncs hi ha diverses raons, entre elles, que generalment són més sostenibles per al medi ambient, ja que al vendre productes produïts a menys distància, el transport és menor, amb el conseqüent estalvi d’alliberació de CO2 a l’atmosfera.
Perquè no abarateixen preus a base de pagar malament el seu personal o vendre productes comprats en grans quantitats en països allunyats.
Perquè comprant al comerç de Teià afavorim les famílies d’aquí, serem més ben tractats i establirem relacions de veïnatge.
I a més, comprarem productes de la millor qualitat, productes de temporada, més bons per a la salut, i evitant collites de productes encara verds, guardats en càmeres frigorífiques durant dies, perdent moltes de les seves propietats.
Per tot això, el comerç local és una gran elecció!
I si voleu conèixer tot el comerç que tenim a Teià, podeu consultar la guia de comerç a http://guia.teia.cat. Us sorprendreu! A Teià hi tenim de tot!
 

Ajuntamentdeteia