SERVEIS

 

Butlletí 128   [novembre 2015]

Comencem!
Arriba una nova edició del Butlletí municipal, el primer del nou govern escollit a les eleccions municipals del passat 24 de maig. S’inicia així una nova etapa a l’Ajuntament i volem que amb aquesta les eines de comunicació del municipi també es renovin. El butlletí és un dels elements informatius més importants del nostre poble, però no és l’únic i per això apostem per potenciar altres àmbits com les xarxes socials i el web municipals.


Però per emetre tota aquesta informació sobre el que passa al poble, hem de ser equànimes i objectius. El butlletí és una eina d’informació local a través de la qual
l’Ajuntament comunica diverses informacions d’interès ciutadà; en cap cas ha de ser una eina propagandística. Entenem que estem treballant per un mitjà de comunicació públic i com a tal s’ha de basar en un criteri de qualitat informativa.

Per aconseguir que sigui un mitjà obert i plural, i com s’ha fet en anteriors legislatures, apostem per la creació d’un Consell de Redacció obert a la ciutadania, a través del qual, d’acord amb les línies de treball fixades, es pugui informar al municipi de tot allò que l’afecta.

Per tant, convidem a tothom que estigui interessat a formar part del Consell de Redacció del Butlletí. Properament farem difusió de la primera reunió a través de les xarxes socials.

 

Ajuntamentdeteia