SERVEIS

 

Butlletí 129   [Juliol 2016]

Comencem!


Arriba una nova edició del Butlletí municipal que representa l’inici d’una nova etapa amb noves col·laboracions, nou format i noves seccions. Coma tret diferencial s’estableix un eix temàtic on desenvoluparem un aspecte concret del municipi; en aquest cas, el centenari del Mercat Municipal.
També cal fer una menció especial als nous col·laboradors que, de manera desinteressada, s’han incorporat per enriquir el Butlletí des de diferents àmbits.
Amb la voluntat d’obrir-lo i millorar-ne el contingut, volem que la ciutadania hi aporti les seves opinions, propostes o queixes a través de l’Espai obert, una secció on els veïns i veïnes tenen la paraula.
Som ben conscients que el Butlletí és una de les principals eines per seguir l’actualitat del municipi i, com a mitjà públic, ha de ser una plataforma que ofereixi la màxima d’informació de manera equànime, veraç i rigorosa. Per això ens posem a la vostra disposició per a qualsevol aportació que vulgueu fer arribar a través de l’adreça electrònica butlleti@teia.cat
Esperem que el gaudiu!

 

Ajuntamentdeteia