SERVEIS

 

Butlletí 131   [abril de 2017]

Un Butlletí bimestral

El número 131 del Butlletí Municipal és especial, però aviat serà ben normalja que a partir d’ara el rebreu a casa cada dos mesos.

Després de l’aposta informativa del darrer any a través del web i les xarxes socials de l’Ajuntament, la Regidoria de Comunicació escomet ara la millora substancial de la comunicació impresa a través de la publicació i distribució de sis revistes cada any.

Gràcies a la reducció del nombre de pàgines podrem augmentar-ne la periodicitat i fer un seguiment més acurat de l’actualitat. De retop, l’increment de freqüència del Butlletí ens permetrà de destinar una secció a anunciar els actes que tindran lloc entre una edició i una altra. Com veureu, en aquest número l’agenda està dedicada a la Setmana Cultural.

Però no tots els butlletins seran de 8 o 12 pàgines. N’hi haurà un parell de més extensos. Aquestes publicacions mantindran el seu tarannà obert a la ciutadana a través del Consell de Redacció. Si voleu participar-hi o plantejar qualsevol proposta, dubte o aclariment, estem a la vostra disposició: butlleti@teia.cat

 

Ajuntamentdeteia