SERVEIS

 

Butlletí 132   [Juny de 2017]

Arriba un nou Butlletí Municipal que coincideix amb la meitat del mandat i la consolidació d’un nou format.

Durant aquest temps, hem apostat per adaptar els continguts de la publicació i establir-ne una nova periodicitat amb l’objectiu de facilitar i agilitar al màxim la comunicació amb la ciutadania.

A més, hem volgut defensar el Butlletí Municipal com a mitjà d’informació institucional que reflecteixi les diferents veus que hi ha representades al ple del consistori.

El Butlletí Municipal és un mitjà plural amb vocació de servei públic. Per aquest motiu, en aquest número hi trobareu una entrevista a Teresa Casellas com a portaveu del grup municipal de GT, a l’oposició.

Tot i la seva dilatada trajectòria com a canal preferent de comunicació de l’Ajuntament, en aquests moments el Butlletí conviu amb el web i les xarxes socials municipals. Si feu un cop d’ull als nostres perfils i comptes de Facebook i Twitter comprovareu que hem potenciat els mitjans digitals com a eines fonamentals d’informació, gràcies a la seva immediatesa i a les possibilitats d’interacció que ofereixen.

Per últim, volem reiterar la voluntat de millorar constantment. Per aquest motiu us animem perquè ens feu arribar les vostres propostes a butlleti@teia.cat

 

Ajuntamentdeteia