SERVEIS

 

Butlletí 142   [JULIOL 2021]

La pandèmia continua determinant l’activitat sociocultural i econòmica local.
Les notícies a l’entorn de la cinquena onada de la pandèmia ens indiquen, novament, que ens cal molta prudència i noves mesures de seguretat per contenir la propagació del coronavirus, sobretot en la interacció i l’activitat socials. I això, malgrat les bones dades de població vacunada.

Amb tot, i sempre des de la prudència i amb mesures decontrol, aquests mesos d’abril a juliol hem pogut mantenir esdeveniments de referència al nostre poble. Des d’una Setmana Cultural allargassada a l’entorn de Sant Jordi, amb moltes activitats culturals (poètiques, literàries, musicals...) de petit format, fins als concerts de la Remor d’aquest juliol, amb una programació que segueix apostant per la qualitat i la diversitat d’oferta en el marc de l’esplanada de can Padellàs i dels paràmetres de la #culturasegura. I sempre comptant, afortunadament, amb la col·laboració de la Comissió de Festes i amb l’empenta de joves i corresponsals del Casal de Joves de Teià! I en el marc de la Remoreta, hem pogut inaugurar per fi la rehabilitació de la pista de l’AE Teià, ja a l’abast dels teianencs i teianenques.

Enmig, els actes del IV Maridatge dels Sentits i del IV Concurs Internacional de Perfumeria, que malgrat haver optat pels actes en línia o de petit format, amb totes les restriccions d’accés, ha pogut comptar amb la novetat de la Ruta dels Sentits, amb la participació de nou restaurants i dos forns i pastisseries de Teià, que ha pogut dinamitzar el sector de la restauració, molt afectat per la crisi derivada de la pandèmia.

De les propostes enogastronòmiques, vull felicitar el restaurant Can Gassó per haver estat seleccionat per la xef empordanesa de cuina biodinàmica i de les flors i per votació popular com la millor proposta de la Ruta dels Sentits 2021, un esdeveniment adaptat a la pandèmia però que repetirem en futures edicions.

De tot plegat se n’ha fet ressò la premsa comarcal i nacional, amb reportatges a La República i a Papers de Vi.

 

Ajuntamentdeteia