La Festa de l'Esport belluga Teià


diplomes extraescolarsEl primer cap de setmana de juny, Teià va viure una nova edició de la Festa de l'Esport, una iniciativa lúdica i esportiva promoguda des de fa més de 20 anys per l’Ajuntament en la qual es van bolcar nombroses entitats del poble, com els Amics del Tennis Taula, el Club Tennis Barcelona Teià, el Club Excursionista Teià (CET) i la seva secció de ciclisme, l'Agrupació Esportiva Teià i el Teià Futbol Cinc.

L'alcaldessa, Gemma Rosell, va obrir la jornada amb una invitació a crear "una comunitat més sana i més activa a través de l'activitat física i el joc net". Rosell va recordar que "l'esport és una escola de valors, una font de salut i benestar, i una eina poderosa per fomentar la cohesió social que cal aplicar a totes les facetes de la vida diària".

Dissabte al matí, el Poliesportiu Municipal El Cim va ser escenari de les demostracions de fi de curs de les activitats extraescolars de balla balla, multiesport i zumba kids, que va acabar amb una coreografia conjunta de tots els participants i amb una invitació a les famílies a sumar-s’hi. Els infants i joves van rebre les felicitacions i els corresponents diplomes acreditatius de mans de l’alcaldessa, el regidor d’Esports Abel Ballesteros i la tinent d’Alcaldia Èrica Busto.

Seguidament, el pavelló es va omplir de jocs inflables. També s’hi va instal·lar un rocòdrom per als més petits dinamitzat pel CET, mentre a l’exterior del recinte tenien lloc altres activitats i disciplines, com un circuit de karts a pedals, una sortida en bicicleta de muntanya i una excursió de marxa nòrdica per a persones majors de 58 anys. Simultàniament, el Club de Tennis va oferir classes obertes de pàdel i de mini-tennis per a infants.

L’endemà diumenge, 29 equips van participar en el tradicional torneig de bàsquet 3x3 que organitza l’Agrupació Esportiva Teià a la pista que hi ha al centre de la vila, amb sis categories: escoleta, mini, infantil (masculí i femení), cadet i sènior. A la mateixa hora, membres de l’staff tècnic, aficionats i jugadors i jugadores del Teià Futbol Cinc van formar un parell d’equips mixtos i van disputar un partit al Poliesportiu en un ambient distès i relaxat.

Tot i que la pluja va obligar a suspendre el taller de monopatí previst a l’skate park de can Llaurador, Teià va celebrar una vegada més la Festa de l’Esport amb esperit participatiu i gran assistència de públic.


Ajuntamentdeteia