Bon paper dels ciclistes locals a la Teialada

Teialada01Com cada any, el Club Excursionista Teià (CET) reconeix expressament la participació dels esportistes locals en la Teialada, la cursa de bicicletes de muntanya celebrada el passat diumenge; de manera que a més de la classificació general, els organitzadors n’estableixen una altra amb els primers teianencs a creuar la línia de meta.

La prova consta de dos circuits: un de curt, de 15 quilòmetres, i un de llarg, de 35. El primer classificat teianenc del recorregut curt va ser Carlos Villasur (10è de la general masculina), amb un temps de 52 minuts. Les primeres teianenques van ser Andrea Altafaja i Laura Sirerol (2a i 3a de la general femenina), amb una marca d’1 hora 21 minuts i d’1 hora i 27 minuts, respectivament.

En la llarga distància, el primer teianenc va ser el soci del CET Francesc Pascual (13è de la general masculina), amb un registre d’1 hora i 59 minuts.

Altres premis
En termes absoluts, els guanyadors del recorregut curt van ser Álvaro Ramírez i Raquel Parrondo, en les categories masculina i femenina. Al seu torn, els vencedors del recorregut llarg van ser Alí Lacheb en homes i Eva Tomàs en dones.

A més, el organitzadors van obsequiar el corredor més jove i el més veterà de cada circuit, i van distingir també el bon paper dels corredors locals Antoni Gassó, Jaume Mónico i Susan Dreguer.