El teianenc Oriol Subirana, bronze en la Copa d’Europa júnior de judo

Junior European Judo CupEl passat cap de setmana es va disputar a Itàlia la Copa d’Europa de Lignano, una prova del circuit mundial de judo sub-21 que va comptar amb la participació de prop de 500 esportistes de 25 països europeus, a més d'Argentina i Brasil. La delegació catalana va tornar amb dues medalles penjades al coll: l’or aconseguit per la masnovina Mireia Lapuerta, actual número 8 del rànquing mundial, i el bronze del seu company de club Oriol Subirana.

El judoka teianenc va pujar al tercer calaix del podi en la categoria de menys de 55 kilos després de disputar cinc combats i de cedir només a ¼ de final davant del brasiler Bruno Watanabe. Abans d'aquesta prova, Subirana ocupava el número 21 del rànquing que elabora la Federació Internacional, però aquesta medalla el farà escalar algunes posicions.