Eva González, campiona de la Teià Moritz Trail

Trail01Dissabte es va celebrar la cinquena edició de la cursa de muntanya Teià Moritz Trail que organitza el Club Excursionista Teià (CET) amb el suport de l’Ajuntament de Teià. Es tracta d’una prova atlètica de 16 quilòmetres d’una gran exigència física que discorre per l’entorn rural de la població i en la qual van prendre part més d’un centenar d’atletes.

La teianenca Eva González (a la fotografia, amb el dorsal 45) va ser la guanyadora en la categoria femenina per a veterans amb un temps d’1 hora, 45 minuts i 36 segons.

També va pujar al tercer calaix del podi el corredor local Adrià Guerrero en la categoria de veterans, amb un crono d’1 hora, 35 minuts i 45 segons.

Per la seva part, el sènior Marc Lacuesta va ser el primer teianenc a creuar la línia de meta en la posició número 13, amb una marca d’1 hora, 35 minuts i 11 segons.

També van completar la prova altres atletes del CET com Joaquim Fernández i Oriol Mas en categoria sènior, i José Antonio Aparicio, Joan Carbonell, Esteve Rodríguez i Carlos Villasur en la de veterans.

Mini Trail
A més de la cursa oficial, es va celebrar també la Teià Mini Trail per a nens i nenes. Es tracta d'una cursa no competitiva dividida en tres franges d'edat i dos recorreguts adequats a les aptituds dels més menuts que és un tot un al·licient per als atletes de l’Escola de Muntanya del CET.