Nou servei de reforç en la recollida d'escombraries

BASURADes de fa uns mesos el servei de recollida de residus al nostre municipi (brossa orgánica i de rebuig) s’ha reduit a tres dies setmanals per poder complir amb les mesures d’estalvi en la despesa previstes pels pressupostos de 2010 i 2011.  Aquesta mesura, que es feia necessària per cumplir els objectius econòmics, ha generat problemes d’abocaments incontrolats i per tant, hem pres la decissió d’anar reimplantant el servei, a mesura que les condicions econòmiques ho vagin permetent, fins arribar a la normalització del servei.

Per tant, a partir de l’1 d’abril s’iniciarà un reforç en la recollida de residus que consistirà en un repàs i neteja de desbordaments a quinze punts detectats per l’estudi de desbordaments que ha realitzat l’empresa. Aquest reforç es portarà a terme els dissabtes en acabar la recollida d’orgànica i servirà per evitar els desbordaments durant el cap de semana i per netejar els punts de recollida de residus.

L’increment de cost d’aquest nou servei és de 10.200€, totalment assumible en l’alctual situació económica ja estabilitzada.  La intenció és anar incrementant la periodicitat de la recollida entre el 2011 i 2012, de manera que es normalitzi al finalitzar aquests dos anys.


Ajuntamentdeteia