11 de setembre, DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

Diumenge passat, 11 de setembre, es va dur a terme l’acte principal de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya: L’ofrena floral al monòlit a Rafael Casanova i Sebastià Dalmau.

L’acte, presentat i conduït pel primer tinent d’alcalde Oriol Ribera,  va iniciar-se amb l’actuació del grup de Bastoners De Bòlid de Premià de Mar.

Posteriorment la Cè Casabella va llegir el manifest d’enAJUNTAMENT4guany  d’Òmnium Cultural en defensa de la nostra cultura, els nostres drets i en especial aquest any de la nostra llengua.

A continuació es va dur a terme l’emotiva ofrena floral al monòlit a Rafael Casanova i Sebastià Dalmau en la que van participar Grups Municipals amb representació a l’Ajuntament, entitats teianenques, el propi Ajuntament, i fins i tot algun particular.

Les corals Esclat i Picarol i el Cor Atàlia van cantar l’Himne Nacional de Catalunya, Els Segadors, mentre la senyera s’enlairava al Parc de Can Godó davant l’emotiva mirada de tots els presents.

Va tancar l’acte el nostre Alcalde, el sr. Joan Castan amb un emotiu discurs en el que va ressaltar la figura del militar català Josep Moragas i Mas (1669-1715), lluitador i màrtir per Catalunya.

Podeu trobar un reportatge gràfic de l'acte al Facebook de l'Ajuntament.


Ajuntamentdeteia