Sis jugadores del Teià Futbol 5 a la selecció catalana de futbol sala femení

teiaf5seleccio

Sis jugadores del Teià Futbol 5, Anna Munné, Judit Peran i Cristina Moreno, Mónica Bernabé, l'Alejandra Mateu i Leticia Illa han estat seleccionades per a jugar amb la selecció catalana de Futbol Sala Femení al Campionat d'Europa de Seleccions Nacionals Femenines.

La selecció catalana va ser rebuda el passat dilluns 28 de novembre pel secretari general de l'Esport, Ivan Tibau on hi van assistir (a la foto) el President del Teià Futbol 5, el senyor Ferran Roldan i 3 de les 6 jugadores del Teià Futbol 5: Anna Munné, Judit Peran i Cristina Moreno.

El Seleccionador Femení de la Federació Catalana de Futbol Sala (Futsal) Toni Marchal ha donat la llista de les 14 jugadores que defensaran Catalunya al proper Campionat d'Europa de Seleccions Nacionals Femenines que es celebrarà del 5 al 10 de desembre a la ciutat de Praga (Txèquia).

En declaracions de Toni Marchal: "El cos tècnic estem molt satisfets del treball realitzat fins ara per les jugadores seleccionades. Com a actuals campiones del món tenim per davant el difícil repte de conquerir l'Europeu davant de seleccions tant competitives com poden ser Txèquia (amfitriona i on destaquen jugadores contrastades com Petra Divisova i Monica Pavlickova) i Rússia (actual Campiona d'Europa i on destaquen les guardonades Tatiana Efimova i Olga Kapustina)."

Ajuntamentdeteia