La Selecció Catalana de futbol sala obté el 3r lloc al Campionat d'Europa amb sis jugadores del Teià Futbol 5

europeu_seleccio_catalana

La Selecció Catalana de Futbol Sala femení va obtenir la setmana passada una meritòria  3a posició en el Campionat d’Europa de seleccions que es va dur a terme a Praga.

La teianenca Anna Munné, que s’ha convertit en aquest europeu, en la jugadora més jove convocada mai per la selecció catalana va aconseguir dos gols durant el torneig.

L’Alexandra Mateu “Kana”, també jugadora del Teià Futbol 5, va guanyar el trofeu individual com a “Millor jugadora ofensiva” del campionat.

Elles dues, conjuntament amb 4 jugadores més del Teià Futbol 5: Leticia Illa, Monica Bernabé, Cris Moreno,  i Judit Peran van ajudar a la selecció a assolir aquesta meritòria  3a posició.