La Regidora Ma Teresa Casellas es reuneix de nou amb el Diputat Jordi Subirana per concretar accions en benefici del comerç teianenc

El diputat d'Igualtat, Ciutadania i Benestar social, Josep Oliva, va participar dimecres a la constitució de la Taula municipal de persones amb discapacitat intel·lectual de Mollet del Vallès. D'altra banda, el diputat de Comerç i Esports, Jordi Subirana, es va reunir ahir amb la regidora de Teià, M. Teresa Casellas, i la  regidora de Cànoves i Samalús, Roser Dols.


La Taula municipal de persones amb discapacitat intel·lectual de Mollet del Vallès agrupa administracions, entitats i organismes que treballen en aquest àmbit al municipi amb l'objectiu de coordinar esforços i activitats en el sector de la discapacitat i ser una única veu que els faci més visibles. A la constitució de la taula, van ser presents, a part del diputat Oliva, l'alcalde, Josep Monràs; la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament, Anna Díaz; i representants de les entitats que en formen part: l'AMPA de Can Vila, l'AMPA del Taller Alborada i El Bosc, l'Associació Alb-Bosc i l'Associació d'Usuaris del CAE Mollet.

En les seves paraules, Oliva va afirmar que Mollet és capdavantera en serveis a les persones amb discapacitat i que havia «vingut per aprendre i poder exportar després a altres municipis aquesta experiència que s'engega de manera pionera a la ciutat de Mollet».

D'altra banda, el diputat de Comerç i Esports de la Diputació, Jordi Subirana, va reunir-se, ahir, amb la regidora de Teià, M. Teresa Casellas, i la  regidora de Cànoves i Samalús, Roser Dols. En ambdues reunions, es van tractar temes d'interès municipal per aquestes administracions. Aquestes reunions s'inscriuen en el desplegament de contactes oficials entre la Diputació i representants de les principals administracions del país.


Ajuntamentdeteia