1r Concurs de truites de dijous gras

truita_cara_1328621305Ahir dijous, 16 de febrer  vam començar les festes de Carnestoltes celebrant el Dijous Gras amb un concurs de truites; es varen presentar 6 truites; totes realment boníssimes. El jurat, format per en Xavi, la Clàudia i la Marlene, van estar una bona estona per decidir-se; finalment el veredicte va ser:

1r premi: Esther, Bar de la Piscina de Teià; truita de calçots amb romesco, espectacular.
2n premi: Antoni Falcó; truita de truites que formaven les 4 barres, molt original.
3r premi: Quim Espinasa; truita de formes perfectes, d'aquelles de bar.

A més a més, hi van participar la Teresa Puig amb una truita de farina, com aquelles que es feien abans, un bon exemple de com es poden fer coses per preservar la tradició i que són molt bones, recordava una mica  un crep; en Francesc Casals va presentar una truita de 7 quilos de patata i ceba, amb tots els productes de Teià, de casa seva, fins i tot el tombatruites, l'ha fabricat ell mateix. I la sisena truita va ser la de Montserrat Llobera, una usuària de la Unió que va fer una truita amb patata, xampinyons i botifarra, no hi podia faltar aquest dia, una truita molt encertada!

Tot els participants es va endur de record un regal d'ous!

Des de la Regidoria de Cultura volem agrair a tots els participants el seu entusiasme i us encoratgem a ser molts més l'any vinent. I si més no,  veniu després a fer el tastet, realment, valia la pena!


Ajuntamentdeteia