Èxit d'assistència a l'assemblea informativa sobre el règim especial de treballadors/es de la llar

assembleaTreballadoresLlarAmb una assistència d’aproximadament 30 persones, el passat dijous 16 de febrer es va celebrar una assemblea informativa sobre el règim especial de treballadors/es de la llar i les modificacions legals en relació a l’arrelament social, laboral i familiar. Organitzada pel Centre d’Informació per a Treballadors i Treballadores Estrangers (CITE), representat per l’advocat especialitzat en estrangeria Idrissa Djiba, i Serveis Socials de Teià, amb la col·laboració de GRAMC, que va cedir per a l’acte el seu local Karambu al Casal Parroquial.

A l’acte,  hi van participar activament Neus Coll, sòcia i voluntària de GRAMC, i la regidora d’Hisenda i Educació de l’Ajuntament de Teià, Bárbara Furment.

El Servei d'Assessorament en Matèria d'Estrangeria (SAME), servei gratuït mancomunat entre els ajuntaments del Masnou, Alella i Teià, ofereix tant a treballadors com a empresaris informació i orientació. El servei es presta els dijous de 16.00h a 20.00h a l’edifici Roger de Flor del Masnou, sol·licitant cita prèvia al telèfon 93 557 18 00.


Ajuntamentdeteia