Modificació de la senyalització i estacionament del carrer Montserrat

La Policia Local informa que el proper dia 15 de març de 2012, es procedirà a l’obertura de la nova zona verda del carrer Montserrat, la qual, portarà a terme modificacions en la ubicació dels contenidors d’escombraries, així com la modificació de l’actual sistema d’estacionament de vehicles de l’esmentat carrer.

carrerMontserrat

En aquest sentit la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Teià, en data 30 de gener de 2012, va adoptar l’acord de modificació de l’actual sistema d’estacionament de vehicles, consistent en:

  1. Modificar l’actual sistema d’estacionament de vehicles quinzenal en el tram comprès entre els números 1 al 5 i 2 al 4 del carrer Montserrat.
  1. Prohibir l’estacionament de vehicles en el tram comprès entre els números 2 al 4 del carrer Montserrat, quedant permès l’estacionament de vehicles en el tram comprès entre els números 1 al 5 del mateix carrer, en la forma gràfica reflectida en el plànol que s’acompanya.
  1. Prohibir l’estacionament de vehicles durant la quinzena del 16 al 31 de cada mes, a la banda dels números senars, en el tram comprès entre el numero 5 fins la confluència amb el carrer Montseny, mitjançant la instal·lació del corresponent senyal vertical, en la forma gràfica reflectida en el plànol que s’acompanya.
  1. Prohibir l’estacionament de vehicles durant la quinzena de l’1 al 15 de cada mes, a la banda dels números parells, en el tram comprès entre el numero 4 fins la confluència amb el carrer Montseny, mitjançant la instal·lació del corresponent senyal vertical, en la forma gràfica reflectida en el plànol que s’acompanya.
  1. Autoritzar l’estacionament de vehicles a la zona de pàrquing que disposa la nova zona verda de Rials, en la forma gràfica reflectida en el plànol que s’acompanya.

Per a qualsevol aclariment o ampliació d’informació us podeu adreçar a aquesta Prefectura de Policia, passeig de La Riera, 120, o bé als  telèfons 666 53 58 58 o 93 555 71 14.


Ajuntamentdeteia