1a Edició de les Distincions al Mèrit Esportiu

gold-medal-thumb4440114La regidoria d’esports amb la voluntat de fer més propera al conjunt de la població la Festa de l’Esport que es celebrarà el primer cap de setmana de juny, està preparant un seguit d’esdeveniments i actes relacionats amb la promoció de l’activitat física i l’esport en els quals es pretén que hi participi el major nombre de teianenques i teianencs de totes les edats.

Paral·lelament, es crea la Primera Edició de les Distincions al Mèrit Esportiu, amb les quals es pretén distingir aquells esportistes o equips teianencs que durant el 2011 han realitzat algun fet esportiu destacable.

Hi haurà sis categories de distincions diferents:

- A l’esportista infantil més destacat
- A l’esportista adult més destacat
- A l’equip infantil més destacat
- A l’equip adult més destacat
- Al fet esportiu amb més repercussió.
- A la trajectòria esportiva més destacada

Qualsevol persona o entitat teianenca  pot participar en el procés realitzant propostes d’aspirants a Distinció al Mèrit esportiu 2011 que posteriorment seran presentades i valorades pel al Jurat.

Podeu descarregar les Bases legals del procés així com el Formulari de propostes d’aspirants en els documents que s’adjunten.

El termini per presentar propostes finalitza el dia 4 de maig del 2012 i s’han d’enviar per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

pdfBases
PDF

 

pdfAnnexe
PDF


Ajuntamentdeteia