Èxit absolut del 1r premi 3 hores de resistència en BTT de Teià

bttTeiaEl passat diumenge es va celebrar el 1r Premi GAES 3 hores de resistència en BTT de Teià organitzat per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Teià i la secció de BTT del CET.

Amb més de 200 inscrits vinguts de tot Catalunya i altres indrets com Àlaba, Madrid o Andorra, la prova va ser un èxit de participació que ha situat Teià en el mapa del món de les BTT.

L'espectacularitat del recorregut així com la bona organització van ser un dels punts més destacats pels bikers, que podien participar en modalitat individual o per parelles realitzant els relleus a la zona de boxes instal•lada al tram final de la Riera. Va ser en aquest punt on un gran nombre de teianencs i teianenques van gaudir de la prova donat l'espectacularitat i l'emoció amb la qual es vivien els relleus i cada pas per meta dels bikers amenitzats per una locució mitjançant megafonia en directe.

L'esdeveniment va comptar amb un seguiment per part del programa Bike Attack del canal Esport 3 de TV de Catalunya que s'emetrà el proper divendres a la tarda. Igualment, altres mitjans de comunicació escrits hi van ser presents.

Diferents marques comercials relacionades amb el món del l'esport (Polar, Òptica Oliver, Tutribu i Pedals de Foc) van col•locar estands a la plaça de les Teixidores i Ordidores on en finalitzar la prova es va dur a terme una botifarrada i el lliurament de premis.

Pel que fa al talls del trànsit produïts a la part final de la Riera, la bona tasca de la Policia Municipal, tant en els dies previs com en el moment de celebració de l'esdeveniment, va fer que no hi hagués cap problema de circulació, i que el trànsit rodat circulés per l' itinerari alternatiu de manera fluïda.

L'Ajuntament de Teià vol felicitar públicament els dos impulsors de la prova, els teianencs Lluís Feliu, Toni Homs, Miquel Monico i Jordi Balada per la seva implicació personal i el seu esforç en els darrers mesos.

Igualment, és motiu d'orgull i destacable el gran nombre de teiainenques i teianencs que durant els mesos previs i sobretot el mateix diumenge van col·laborar en l'esdeveniment. A tot ells, moltes gràcies per fer possible que un acte d'aquesta envergadura hagi estat un èxit a tots els nivells, tant de participació, com d'organització i sobretot de promoció de l'esport i del nom de Teià arreu del país

Comencem a preparar l'edició del proper any!!

 


 

pdfVoltes per cada equip
PDF

 

pdfClassificació Final per Categories
PDF

 

pdf Classificació Final Scratx (tots els corredors)
PDF


Ajuntamentdeteia