Lliurats els premis de la XXIX Mostra Literària de Teià

premisMostra2012

El passat diumenge 22 d'abril es van lliurar a la Sala d'actes de la CMC la Unió de Teià -plena de gom a gom- els premis de la Mostra Literària que enguany celebren la vint-i-novena edició.

El jurat va atorgar un total de 22 premis, comptant primers premis i accèssits d'entre tots els treballs presentats, enguany 343. Els premiats varen ser Maria Grau Molina, Andrea Miñana Claramunt, Pau Carbonell Múñoz, Júlia Mendia Hernàndez, Paula Villanueva Herráiz, Èrica Romagosa, Núria Bosch Asensio, Joana Felipe Mallò, Martí García Gambaro, Andrea Andiñach, Judit Toisón Tebar, Ma Isabel Ullate Valls i Glòria Olivella i Esteller, en prosa. I en poesia Montserrat Riera Rojas, Robert Sanchís Alvarez, Berta Jové Comas, Joel Fijo Barnola, Martina Alcaraz, Marta Carbonell Velez, Marc Parcerissa Conesa i Teo Garcia.

El jurat va està format per Mercè Escribano, Etienne McLaughlin, Maria Mercè Casabella, Eva Pérez i Marcel•la Salat. Tots van està d'acord en que cada any el nivell es més alt, en algunes categories les discussions van ser llargues ja que hi havia molts més treballs que podien haver estat premiats.

Dos treballs premiats de cada categoria passaran a la fase comarcal on competiran amb la resta de pobles de la comarca, de cara al mes de novembre sabrem quins seran els guanyadors

Agraïm fermament la col·laboració i implicació de l'escola i l'institut, l'entusiasme de l'Imma Ribas, la dedicació dels membres del jurat i el suport incondicional de l'Ivana i la Rosa.

I sobretot felicitem a tots els participants la seva valentia i el treball rigorós.

Moltes gràcies a tots.


Ajuntamentdeteia