La Fira de Sant Ponç es va celebrar amb una gran assistència

stPonc2012El passat cap de setmana, 12 i 13 de maig, es va celebrar novament la tradicional Fira de Sant Ponç. Un total de 38 carpes varen acollir els 23 comerços, artesans i entitats de Teià. Aquest any també vàrem tenir una gran carpa per poder promocionar el Mercat Municipal, a banda dels paradistes no locals que com cada any participen a la Fira i que aquest any eren 17.

Tant dissabte com diumenge es van realitzar diversos jocs i espectacles, que van atreure molta gent, ja que eren molt variats.

Dissabte al matí la IX Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava, amb la novetat de la I Trobada de Taps Corona, i jocs infantils per a infants entre 2 i 5 anys. Per la tarda La Gran Família (espectacle de carrer) ens va fer riure a tots, i en acabar el grup de GT va repartir la xocolata amb coca. Tot seguit vam poder conèixer una mica millor les herbes que trobem a les nostres muntanyes al Taller d'herbes remeieres. Per tancar el dissabte, el grup d'havaneres Els Pescadors de l'Escala ens va delectar amb les seves conegudes cançons, i vam poder tastar el típic rom cremat que van preparar els companys de l´ADF.

Diumenge vàrem tenir la XVIII Trobada de Puntaires, amb la participació de gairebé 200 puntaires de més de 20 pobles diferents del Principat, i la VIII Passejada de Vehicles Antics, que aquest any n'eren 20. Per esmorzar, els Llubakus ens van preparar una botifarrada. Més jocs infantils i un altre taller d'herbes remeieres i al migdia, els paradistes del Mercat Municipal ens van oferir un gran tastet dels seus productes, perquè tots coneguéssim què hi podem trobar al mercat del poble, per cert, va ser tot un èxit. A la tarda, el III Campionat d´escacs infantil i per acabar, una exhibició de danses i percussió a càrrec del grup Cata Kassa de la Casamance del Senegal.

Una Fira amb gran assistència de veïns de Teià i d'altres indrets que, sens dubte, va convertir el cap de setmana en una gran moguda.


Ajuntamentdeteia