54 inscrits per a la Travessa Teià Montserrat a peu

logoTeiaMontserratEspectacular resposta per un gran repte. La renovada i ambiciosa “Travessa Teià-Montserrat a peu” organitzada per conjuntament per la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Teià i el CET ja és un èxit de participació.

Un total de 54 valentes i valents sortiran el proper dissabte a les 5’00h des de el Parc de Can Godó per intentar completar els 63 km de recorregut i els més de 2000 metres de desnivell acumulat que hi ha fins a Montserrat. A tots ells, molts ànims!!

Durant el recorregut, unes 30 persones col·laboradores vetllaran pel bon funcionament de l’esdeveniment, establint 3 punts d’avituallament, un dinar a meitat camí i un sopar-pícnic final a Montserrat. A tots ells, moltes gràcies!!

Cal destacar la gran resposta i acollida per part del comerç de Teià que s’ha bolcat en l’esdeveniment: Ca La Rossi, Bar La Palma, La Bona Estrella, Tots Uniformats SL, Fruites i Verdures Irene Ribes, Carnisseria Núria, Peix Fresc Jordi i Queviures Marcual, així com les empreses Flora i Isostar. A tots ells, moltes gràcies!!


Ajuntamentdeteia