46 persones completen la Travessa Teià-Montserrat a peu

teia-montserrat-arribada
L'Ajuntament de Teià vol felicitar a cadascuna de les 54 persones que confirmaven la gran acollida de l'esdeveniment i que iniciaven puntualment a les 5'00 del matí del passat dissabte la "Travessa Teià-Montserrat a peu" que organitzaven conjuntament la regidoria d'esports d'aquest Ajuntament i el CET. A totes elles, moltes felicitats per la seva valentia!

Setze hores després, entre les 9 i les 10 del vespre, un total de 46 persones completaven el recorregut arribant a Montserrat. La satisfacció era plena entre els participants i entre els familiars i amics que s'havien apropat a Montserrat. No van faltar imatges i plors d'emoció. A més d'una i d'un se li va posar la pell de gallina. Moltíssimes felicitats per l'assoliment d'aquest repte!

I a les 8 persones que no van poder completar el recorregut per diferents motius, l'Ajuntament de Teià, els encoratja a intentar-ho de nou en properes ocasions. Perquè repetirem!

I en mig, un recorregut variat i amenitzat per un munt de col·laboradors: Ingrid, Loli, Joan, Maria José, Robert, Isabel, Juana, Enric, Sele, Eloy, Sergi, Laura, Maria, Joan, Antonio, Josep Mª, Josep, Abel i Núria. Moltíssimes gràcies. Sense els vostres ànims, sense la vostra escalfor, sense els avituallaments, sense l'espectacular infraestructura del dinar i sense el reconfortant sopar que vau preparar amb tan de "carinyu" això no hauria estat possible. Sou el valor humà afegit que fa que La Travessa fos un èxit! Un cop més, GRÀCIES! MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!

I igualment, és motiu de satisfacció per aquest Ajuntament comprovar com el comerç del poble es va bolcar en l'esdeveniment. Can Marcual, Ca La Rossi, La Bona Estrella, Bar La Palma i les parades del Mercat Municipal (Peixateria Jordi, Fruites i Verdures Irene i Aviram i Carnisseria Núria) van fer possible que els participants poguessin gaudir dels avituallaments que es mereixia l'ocasió.

I per últim, moltes gràcies a les persones que des de fa mesos han treballat desinteressadament per dur a terme l'organització de l'esdeveniment: Joan, Georgina, Abel, Miquel, Jordi i Alex. Moltes gràcies als sis.

Visca Teià!

Ajuntamentdeteia