Una variada Festa de l'Esport


festaEsportDurant el passat 1, 2 i 3 de juny es va celebrar la Festa de l'Esport podent-se realitzar de manera gratuïta un munt d'activitat esportives a
S'iniciava la Festa amb les classes de Pilates de divendres al vespre a La Unió per als amants de les activitats físiques de sala, així com el Torneig de Dòmino per als esportistes més tranquils.

Durant dissabte i diumenge els més menuts van poder gaudir de diferents activitats infantils: com el Rocòdrom amb tirolina, la Minipedalada, la trobada de bàsquet o el clínic de judo.
L'activitat que va triomfar entre els joves, el III Torneig de Futbol Sala per a tothom es va celebrar al Pavelló Municipal dissabte a la tarda amb més de 90 participants, tot un èxit.
Entranyable va ser la Exhibició al Parc de Can Godó de les nenes i els nens que durant tot el curs han participat en les activitats de Styl Dance i Multisport organitzades per la Regidoria d'Esports com a activitats esportives extraescolars al Pavelló Municipal.

I el moment més dinàmic i rítmic del cap de setmana va venir amb l'Exhibició de patinatge que es va celebrar al Pavelló instants abans de la final del Torneig de Futbol Sala.
L'Ajuntament de Teià vol agrair l'esforç i el compromís de les entitats esportives que hi van col·laborar: AE Teià, Club Judo Teià, Club Excursionista Teià, Club Patinatge Teià, Dòmino Teià i Teià Futbol Cinc.

Variada Festa de l’Esport

Durant el passat 1, 2 i 3 de juny es va celebrar la Festa de l’Esport podent-se realitzar de manera gratuïta un munt d’activitat esportives a

S’iniciava la Festa amb les classes de Pilates de divendres al vespre a La Unió per als  amants de les activitats físiques de sala, així com el Torneig de Dòmino per als  esportistes més tranquils.

Durant dissabte i diumenge els més menuts van poder gaudir de diferents activitats infantils: com el Rocòdrom amb tirolina, la Minipedalada, la trobada  de bàsquet o el clínic de judo.

L’activitat que va triomfar entre els joves, el III Torneig de Futbol Sala per a tothom es va celebrar al Pavelló Municipal dissabte a la tarda amb més de 90 participants, tot un èxit.

Entranyable va ser la Exhibició  al Parc de Can Godó de les nenes i els nens que durant tot el curs han participat en les activitats de Styl Dance i Multisport organitzades per la Regidoria d’Esports com a  activitats esportives extraescolars al Pavelló Municipal.

I el moment més dinàmic i rítmic del cap de setmana va venir amb l’ Exhibició de Patinatge que es va celebrar al Pavelló instants abans de la Final del Torneig de Futbol Sala.

L’Ajuntament de Teià vol agrair l’esforç I el compromís de les entitats esportives que hi van col·laborar: AE Teià, Club Judo Teià, Club Excursionista Teià, Club Patinatge Teià, Dòmino Teià i Teià Futbol Cinc.


Ajuntamentdeteia