La Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició (FIVIN) i el Consorci DO Alella promouen l’adhesió dels municipis vitivinícoles catalans a la Declaració “El Vi, nutrició i salut”

programaViAlellaAl municipi d’Alella, el dia 4 d’octubre de 2012, els representants de Consorci DO Alella, integrat per 15 municipis de les comarques del Maresme (Alella, Cabrils, el Masnou, Òrrius, Teià, Tiana, Premià de Mar i Vilassar de Dalt) i del Vallès Oriental (La Roca del Vallès, Santa Maria de Martorelles, Martorelles, Vilanova del Vallès, Vallromanes, Sant Fost de Campsentelles i Montornès del Vallès), i el Consell  Regulador de la Denominació d’Origen Alella Han manifestat el seu compromís de promoure i impulsar la investigació científica sobre la relació entre vi, nutrició i salut. Difondre les qualitats del vi com a component de la tradicional Dieta Mediterrània. Desenvolupar i protegir la cultura patrimonial, tradicional, gastronòmica, històrica, social i mediambiental de la vitivinicultura, amb la defensa dels
valors originals i la singularitat del vi.

És per això que s’adhereixen al decàleg de FIVIN SOBRE EL CONSUM RESPONSABLE DE VI.

Ajuntamentdeteia