Decret sobre la modificació del Pla d'espais d'interès natural (PEIN) en relació amb l'espai de la Conreria-Sant Mateu-Céllecs

Anunci d'informació pública del Projecte de decret pel qual s'aprova la modificació del Pla d'espais d'interès natural (PEIN) aprovat pel Decret 328/1992, en relació amb l'espai de la Conreria-Sant Mateu-Céllecs.


Se sotmet a informació pública el projecte de decret pel qual s'aprova la modificació del Pla d'espais d'interès natural (PEIN) aprovat pel Decret 328/1992, en relació amb l'espai de la Conreria- Sant Mateu- Céllecs, així com la seva memòria i cartografia complementària. La documentació és a disposició de les persones interessades a la Direcció General de Polítiques Ambientals (Av. Diagonal, 523-525, 08029 Barcelona), als Serveis Territorials del Departament de Territori i Sostenibilitat a Barcelona (C/ Aragó, 244-248, 08007 Barcelona), o bé es pot consultar a la pàgina web del Departament de Territori i Sostenibilitat (http://www20.gencat.cat/portal/site/territori).

El termini per presentar al·legacions és d'un mes a comptar des de l'endemà de la data de publicació d'aquest Anunci al DOGC.

Barcelona, 25 d'octubre de 2012


Ajuntamentdeteia