Medalla de centenària de la Generalitat de Catalunya per a una resident de l'Amma Teià

Montserrat Ruyra va rebre aquesta distinció en un acte que va comptar amb l'assistència de diverses autoritats del Govern i de l'Ajuntament de Teià.

La residència de gent gran Amma Teià torna a ser protagonista per un natalici centenari. Si fa unes setmanes va ser el torn d'Àngela Gironella, que va cumplir ni més ni menys que 107 anys amb una salut envejable, convertint-se així en la vuitena dona més longeva de tota Catalunya, ara els honors els hi ha dut Montserrat Ruyra, que acaba de complir els 100 anys d'edat.
 
Per a celebrar-ho, Montserrat va rebre la visita de l'Oficina de la Gent Gran de la Generalitat de Catalunya, que li va fer lliurament de la medalla centenària que concedeix aquesta institució pública a tots els catalans i catalanes que arriben a tan longeva edat. També va estar present en l'acte la Regidora d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Teià.
 
L'homenatjada, que igual que Àngela Gironella gaudeix també d'un magnífic estat cognitiu, va estar acompanyada en tot moment per la seva rebesneta i resta de familiars en una festa plena d'emoció en la qual va voler dedicar unes paraules d'agraïment a tots els assistents per la seva presència i per l'homenatge que se li brindava.
 

Ajuntamentdeteia