Finalitzat el termini de sol·licituds d’adjudicació dels habitatges de protecció oficial de la Plana

pisosPLana
El passat dia 16 de novembre va finalitzar el termini de presentació de sol·licituds pel procés d'adjudicació de 10 habitatge en protecció oficial, en règim d'arrendament amb opció de compra, promoguts per l'Institut Català del Sòl. El nombre total de sol·licituds registrades han estat 132, de les quals 91 compleixen el requisit d'empadronament a Teià amb tres anys d'antiguitat, 9 són d'empadronats a Teià amb menys de tres d'antiguitat i els 32 restants estan empadronats fora del municipi.
 
Transcorregut aquest termini, les sol·licituds han estat enviades a l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, que farà la valoració d'acord amb la documentació aportada pels sol·licitants i en base als requisits d'accés previstos a les normes particulars del procés d'adjudicació.
Posteriorment, es publicaran les llistes provisionals d'admesos i exclosos, tant al tauler d'anuncis i pàgina web de l'Ajuntament com de l'Agència de l´Habitatge de Catalunya, per tal que en el termini de 10 dies es puguin presentar reclamacions.
 
Finalitzat aquest període, i després de valorar les reclamacions de la documentació que pogués mancar en alguna de les sol·licituds presentades, es farà pública la llista definitiva d'admesos i exclosos. Per últim, es realitzarà el sorteig públic per determinar quines són les persones adjudicatàries, quin habitatge els hi ha estat assignat i l'ordre de la llista d'espera.

CALENDARI ORIENTATIU

  • Publicació del llistat provisional d'admesos i exclosos: divendres 30/11/2012.
  • Reclamacions i presentació de la documentació que hagi mancat a la sol·licitud inicial: a partir de l'endemà de la notificació que rebi cada sol·licitant, aproximadament, fins a mitjans de desembre.
  • Aprovació definitiva de les llistes d'admesos i exclosos i possibilitat d'interposar recurs d'alçada: finals de desembre
  • Sorteig públic que determinarà les persones adjudicatàries i la llista d'espera: finals de desembre, principis de gener.
  • Lliurament dels habitatges: mitjans de gener .
(aquest calendari provisional ha estat facilitat per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya a l'espera de que s'estableixin dates concretes)
 

Ajuntamentdeteia