Tei de Plata 2012

La Colla de Dimonis de Teià, amb més de 25 anys d'història, ha fet participar a menuts i grans als seus correfocs. El seu treball i la seva implicació en les activitats culturals és potent i enèrgica i serveix de referència per a moltes entitats teianenques.
La defensa de la cultura popular catalana i el manteninent d'una activitat molt arrelada al nostre pais, és un actiu consolidat en aquesta entitat.
El ressó que les seves actuacions tenen en l'activitat cultural teianenca, i la repercusió que aquesta activitat té en tots els col.lectius del nostre poble i en totes les franges d'edat, fa que sigui una entitat molt estimada per tothom.
A més de participar en la Festa Major amb el seu correfoc, la Colla de Dimonis, s'implica directament en altres activitats com en la Diada de Sant Joan, participant en l'acte d'arribada de la Flama del Canigó al nostre poble.
Per tot això, ha estat guardonada amb el Tei de Plata 2012 i se'ls ha lliurat aquest preuat trofeu amb una inscripció que hi diu:
"Als Dimonis de Teià, en reconeixement a la seva tasca en pro de la cultura i tradició catalanes i per la seva implicació en les activitats culturals de Teià i el seu compromís i exemple per a tot el món associatiu"
Per molts anys, Dimonis de Teià.

Ajuntamentdeteia