Inscripcions obertes per a la Travessa Teià-Montserrat a peu i en btt

teiaMontserratLa Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Teià i el Club Excursionista Teià tornen a unir-se per 2n any consecutiu per organitzar plegats la Travessa Teià Montserrat. Enguany amb la novetat que el recorregut es podrà a realitzar a peu o en btt.

Així, doncs, aquest any, amb més il·lusió que mai, us presentem l'ambiciosa "Travessa Teià-Montserrat a peu i en BTT". Se celebrarà el proper dissabte 8 de juny i, tenint en compte l'èxit de l'any passat, tornarà a ser diürna, per fer la major part del recorregut amb la llum de sol, ja que la travessa discorre pràcticament en la seva totalitat per camins i paratges de gran bellesa.
Es tracta d'un recorregut de dificultat alta, de 65 km aprox., i un desnivell acumulat de 2.000m.

L'organització ha preparat diferents avituallaments en els punts claus del recorregut, així com un sopar-pícnic a Montserrat i autocar de retorn a Teià per als participants. A més a més, tindrem alguna sorpresa durant el recorregut.

El cost de la inscripció, també inusual en una activitat d'aquesta envergadura, és només de 20 euros (avituallaments, sopar-pícnic i autocar inclosos).
Aquells participants que no estiguin federats hauran d'abonar conjuntament amb el cost de la inscripció 5 euros més en concepte de l'assegurança temporal d'un dia.
Per formalitzar la inscripció és necessari complimentar el següent formulari i abonar 20 euros (federats) o 25 euros (no federats) al número de compte 2038 6872 71 6400000909 (Caixa Laietana/Bankia) abans del dia 3 de juny.
 

Per realitzar la inscripció feu clic aqui


Ajuntamentdeteia