Èxit de participació en la VIII Caminada dels 3 Pobles

VIII Caminada 061El passat diumenge 14 d'abril del 2013 va tenir lloc la 8a Caminada Popular dels 3 pobles organitzada pels ajuntaments d'Alella, El Masnou i Teià amb un GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ.
En aquesta 8a edició, vàrem ser 1.479 persones de les quals 392 d'Alella, 710 del Masnou i 377 de Teià, augmentant un 23% en termes absoluts, i amb un 40% més de gent que va sortir des de Teià, confirmant d'aquesta manera la caminada com una activitat potent i de referència dintre de l'àmbit esportiu municipal i comarcal.
 
Aquesta fou una jornada on es van combinar la pràctica esportiva amb el gaudir de la natura tot passejant i descobrint racons insòlits dels nostres municipis. I per acabar d'amenitzar la caminada vàrem esmorzar gratuïtament a la CAT-Cella Vinaria de Teià, on posteriorment com a colofó vam realitzar la ja tradicional foto de grup i la gent va poder visitar les restes romàniques de la Cella.
La caminada busca la participació, sense donar importància al resultat final ni a les classificacions, i oberta sobretot a tota la població com a tal, és a dir a la participació de les famílies al complet. Els objectius principals d'aquest esdeveniment és sobretot, crear hàbits, actituds positives i favorables per a la pràctica de l'activitat física, així com la col·laboració intermunicipal amb una activitat conjunta. En definitiva, una festa al voltant de l'activitat física.
 
Des de les regidories d'Esports dels tres pobles hem treballat amb molta dedicació i esforç, però sobretot amb molta il·lusió perquè aquesta jornada suposés un dia especial per a tots els participants, i aquest fet ha estat possible gràcies també a totes aquelles persones i entitats que han col·laborat amb aquesta magnifica jornada, les quals han fet possible que seguim realitzant activitat física, què és una garantia de salut i benestar en el seu present i que de ben segur ho serà en el seu futur.

Ajuntamentdeteia