El Teià Futbol Cinc es proclama 5è classificat a la XVIa UEFS Men Cup

El Teià Futbol Cinc es proclama 5è classificat a la XVIa UEFS Men Cup  - Federaci— Catalana de Futbol Sala

El Teià Futbol Cinc es va proclamar 5è classificat a la XVIa UEFS Men Cup després d’un apassionant partit decisiu contra el Tynset Futsal, representant noruec, per un clar 5 a 2. Els gols catalans van ser de Pol Soria, Albert Ortiz (2) i Òscar López (2).

CLASSIFICACIÓ GENERAL XVI UEFS CUP 2013 MEN CLUBS

Futsal.cat
Futsal.cat


El Teià Futbol Cinc aconsegueix d’aquesta manera una de les millors classificacions d’un equip català amb millor classificació a la història de la UEFS Men Cup.

Futsal.cat


El Marc Serra, jugador del Teià Futbol Cinc, ens ha relatat la seva experiència a la XVIa UEFS Men Cup 2013:

“Ben d'hora va quedar l'expedició del Teia Futbol Cinc al poli esportiu el Cim, però tot i ser les quatre del matí tot l'equip desbordava ganes i il·lusió. El camí va ser pesadet: set hores de cotxe per arribar a Nice i agafar un ferri cap a Bastia. Al ferri, ja començava a fer olor de campionat i es va poder establir els primers contactes amb els dos equips representants del País Vasc.
A les 10 de la nit l'equip arribava al Vilage situat a Biguglia, ben a prop de Bastia. L'equip va sopar el que va poder i se'n va anar a descansar. El primer matí de partits l'equip va aprofitar per descansar una miqueta i fer un passeig de reconeixement de la zona, vam anar a a veure el pavelló i a dinar. A la tarda després de veure els primer partits, on es va veure un molt bon nivell de futsal, tocava l'hora del debut, primer tocava la ceremonia d'obertura del torneig, i tot just després la primera pilota europea del Teià Futbol Cinc va començar a rodar.

El principi del partit es notaven els nervis a l'equip català però tot i així van saver plantar cara a l'equip anfitrió, el Bastia. El resultat final va ser 2-5 pels de casa tot i que a falta de tres minuts només guanyaven per un gol. L'equip va tornar al vilage de concentració amb unes bones pizzes italianes! L'endemà al matí banyet a la platja per recuperar les cames i ben d'hora a les cinc de la tarda es va disputar el segon partit de grup que determinaria si l'equip català es classificava segon o tercer.

El Teià va saber fer un bon partit i va guanyar 13-0 marcant cada un dels jugadors de pista almenys un gol. Amb aquest resultat quedava l'equip a l'espera de saber si seria dels millors segons per disputar el 5è i 6è lloc. L'equip va tenir dos dies per fer turisme; el primer van visitar St. Florence i Calvi i el segon que ja no feia tan bon temps... van anar a Bastia i la costa nord de l’illa.

A última hora de divendres l'equip tenia la notícia de ser els segons millors segons i que hauríem de lluitar contra l'equip noruec Tynset Futsal pel cinquè lloc. Després de fer un passeig matinal, a les 12 començava el partit on uns noruecs molt físics no van poder amb el domini en el joc del Teià. Tot i que els noruecs es van avançar dos cops al marcador 1-0 i 2-1 el Teià finalment li va endosar un 2-5 que deixava clara la superioritat de l'equip català.

Vam poder disfrutar del partit pel 3r i 4t lloc i la final, que la van disputar el Volga Saratov contra el Bastia. La va guanyar el primer per 6-0 deixant clara la superioritat dels equips russos al campionat. Ja només quedava la cerimònia de clausura on l'equip va intercanviar algunes samarretes amb els rivals i va ser galardonat amb el trofeu recordatori. Només quedava despedir-se dels rivals i companys durant aquesta última setmana i per acabar fent una mica de xerinola a l’última nit però sense passar-se ja que l'equip a les 6 del matí marxava cap el port de Bastia per començar la tornada a casa amb un gran somriure i plens d'orgull. UNA DE LES MILLORS CLASSIFICACIONS D'UN EQUIP CATALÀ: TEIÀ F5 CINQUÈ A LA COPA UEFS!!!!”

Futsal.cat

Ajuntamentdeteia