Èxit multitudinari a la Fira de Sant Ponç

Captura Aquest cap de setmana s´ha celebrat a Teià la tradicional Fira de Sant Ponç. Novament, ha estat un intens cap de setmana, i una vegada més, un èxit de participació, tant de paradistes, entitats i col·laboradors, com d´assistència de públic.
 
A banda de la Trobada de Plaques de Cava, enguany la desena, aquest anys s'ha anat ampliant a altres col·leccions, amb coses curioses de tot tipus.
 
Dissabte, a la tarda, la Wardering Orquesta ens va entretenir amb un espectacle de carrer fent participar el públic i els veïns. Com a novetat, aquest any, després de la xocolatada, vàrem gaudir d´una sardinada popular, organitzada pels paradistes del Mercat Municipal, que va tenir una molt bona acollida.A la nit, gran èxit del Grup d´Havaneres "Rems", i ron cremat per a tots, sota la carpa muntada a la plaça de les teixidores i Ordidores.
Diumenge, vàrem tenir un matí atapeït, amb la Trobada de puntaires, la botifarrada, i la Trobada de cotxes antics. A la tarda, el IV Campionat d´escacs infantil, amb una altíssima participació.

El grup de timbalers dels Dimonis van tancar la Fira d'enguany.

Volem agrair a les entitats de Teià i als comerços i als artesans la seva participació a la Fira, fent que aquesta acabés resultant tot un èxit.
 
També volem destacar la participació i la col·laboració de l´empresa Guies MB, que va muntar un circuit de Multi- aventura durant tot el cap de setmana, en el qual van poder participar 180 nenes i nens.
inauguracioSantPonc2013

Ajuntamentdeteia