És històric! 114 inscrits per a la Travessa Teià Montserrat del proper dissabte

teiaMontserratEspectacular i històrica resposta per un gran repte. La ambiciosa "Travessa Teià-Montserrat" organitzada per 2n any consecutiu conjuntament per la regidoria d'esports de l'Ajuntament de Teià i el Club Excursionista Teià ha trencat totes les previsions més optimistes i agosarades. Ja és un èxit de participació.

Un total de 114 valentes i valents intentaran el proper dissabte completar els més 60 km de recorregut i els més de 2000 metres de desnivell acumulat que separen Teià i Montserrat. 58 d'ells ho faran a peu i 56 en BTT. A tots ells, molts ànims!!

Durant el recorregut, unes 30 persones col·laboradores tant de la regidoria d'esports com del CET vetllaran pel bon funcionament de l'esdeveniment, repartint-se per diferents punts de la geografia catalana i amenitzant l'esforç dels esportistes amb diferents avituallaments, un dinar a meitat camí i un sopar-pícnic final a Montserrat. A tots ells, moltes gràcies!!

La Travessa Teià-Montserrat no te caire competitiu i s'ha organitzat com una diada d'esport en la que entren en joc valors tals com la col·laboració, el treball en equip, el coneixement del territori , el respecte per la naturalesa, la utilització de recursos propis i l'estalvi econòmic.

Durant el recorregut coincidiran en algun tram o avituallament els participants a peu amb els participants en btt. És un fet inèdit amb el que es pretén cohesionar dos esports en un mateix esdeveniment. La Travessa Teià-Montserrat és més que un esdeveniment esportiu. És una festa de convivència i participació. Si vols acompanyar als esportistes en el darrer tram del recorregut està previst que els primers participants arribin cap ales 15'00h a Monistrol i cap a les 17'00h a Montserrat.

Enviant un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans de divendres a les 17h podràs acompanyar i participar amb els esportistes en l'avituallament final organitzat a Montserrat. Entre tots, de ben segur, aconseguirem que sigui una jornada inoblidable i històrica.

Cal destacar la gran resposta i acollida per part del comerç de Teià que s'ha bolcat en l'esdeveniment: Ca La Rossi, Bar La Palma, Cafè de Baix, Fruites i Verdures Irene Ribes, Tot Bo Carme, Pastisseria Xocolat, Transports Jaume Mas, Bar La Masia, Carnisseria Núria, Peix Fresc Jordi, Queviures Marcual, Carnissèria Mónico, Bar La Piscina, Pastisseria i Fleca Biel, By ma, Forn Nou, Farmàcia Joan Muñoz, Fruites i Verdures Lina Ruano, així com les empreses Flora, Isostar i Tots Uniformats SL. A tots ells, moltes gràcies!!


Ajuntamentdeteia