Èxit de participació de la Festa de l'Esport

DSC 0621El passat cap de setmana, 1 i 2 de juny, es va celebrar novament la Festa de l´Esport, organitzada per l´Ajuntament de Teià, juntament amb entitats de la nostra vila, i pobles veïns.
Va ser un èxit de participació.
Dissabte al matí vàrem gaudir dels balls infantils amb" l´Style Dance" del nostre Pavelló, el fit-kid dels companys d´Alella, i l´Escola de ball infantil de la Bibiana Morales.
Després tinguérem la trobada de "multi-esport", activitats d´iniciació a l´esport amb finalitats educatives del pavelló "El Cim", i també de les activitats d´Alella.
Paral•lelament, el CET orientava els nens petits en la recerca de fites, amb la "Iniciació a la Orientació"; mentre el més menuts jugaven a pujar el rocòdrom inflable instal•lat a la pista de la instal•lació, i els més atrevits, pujaven el "boulder" de la paret. Moltíssimes nenes i nens s´han interessat per aquestes activitats.
Maste class de pilates, i Masterclass d´Espinning, dues de les principals activitats que es realitzen setmanalment al nostre pavelló, no van faltar a la trobada.
Per tancar el matí, de la mà del Club Judo Teià, vàrem tenir el taller d´autodefensa personal.
Dissabte a la tarda, torneig de futbol sala, organitzat pel Teià Futbol 5, amb un requeriments, força peculiars. La participació en cadascun dels equips d´una noia, un menor de 19 anys, i major de 35 anys. Un total de 6 equips varen participar en aquest torneig.
Diumenge al matí hi hagué el Torneig de Bàsquet, organitzat per l´A.E.Teià, amb un total de 7 equips.
Diumenge a la tarda, portes obertes al Club de Tennis, per a la disputa de partits de Paddel.
Un cap de setmana, cent per cent esportiu amb la participació de les entitats de Teià: CET, A.E.Teià, Teià F5, Club Tennis Teià, Club Judo Teià, l´escola Bibiana Morales, les activitats de la Regidoria i les activitats dels companys d´Alella.
Agraïment especial a la Diputació de barcelona, que va subvencionar bona part del cap de setmana esportiu.
Us deixem un petit recull fotogràfic


Ajuntamentdeteia