Vigila amb el sol, solet!

solPrendre el sol és important pels beneficis que aporta a la nostra salut, però s'ha d'anar amb compte per evitar-ne els efectes negatius.

Per aquest motiu, el Servei de Salut Pública de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona ha editat un nou material "Vigila amb el sol, solet!" que pretén informar de la necessitat de protegir del sol als infants, i dóna recomanacions de com fer-ho.

Aquest material consta de tres elements: un cartell, un cub per acolorir i retallar, i un díptic. El cartell i el cub s'adrecen a infants de 6 a 8 anys, per conscienciar-los dels 5 consells bàsics per protegir-se del sol, i el díptic es dirigeix als pares i mares d'aquests infants i conté 10 recomanacions per protegir del sol als seus fills i filles quan estan al parc, a la muntanya, a la platja i a la piscina.

Aquest material didàctic es facilitarà als participants del taller de protecció solar per prevenir malalties, inclòs en el Catàleg d'activitats d'educació per a la salut del Servei de Salut Pública, adreçat a alumnat de cicle inicial de primària.

A més, els ajuntaments que ho desitgin el podran descarregar i utilitzar en totes les activitats que realitzin relacionades amb aquesta temàtica.

El material es pot consultar i descarregar en el següent enllaç:

Material educatiu sobre Potecció solar: Vigila amb el sol, solet!


Ajuntamentdeteia