Resum i presentacions de la darrera Audiència Pública

audienciaEl passat 23 de maig es va dur a terme una nova Audiència Pública, tal i com s´havia compromès a fer habitualment l´equip de govern.
Damunt la taula, quatre temes prou importants, per a ser explicats amb detall, I poder ser debatuts entre els teianencs.
Va obrir l´acte, el sr.- Alcalde, Joan Castán. Ens va explicar que és l´IBI, i el seu valor actuals i el dels darrers anys. Després vàrem conèixer la situació de l´estat dels comptes, amb les aportacions de la regidora d´Hisenda, Montse Gràcia. La regidora Bárbara Furment, ens va explicar el proper contracte de recollida de les escombraries, que tot i endarrerir-se per problemes jurídics, serà molt avantatjós. Després la regidora Teresa Casellas ens va explicar que és el PEIN, perquè s´ha modificat, i la seva diferència amb el POUM. Finalment, El 1r Tinent d´alcalde i regidor d´Urbanisme, Josep Botey, ens va fer conèixer què és el POUM, i en quin procés/moment, es troba.
Aproximadament unes 100 persones van assistir a l´acte, i van poder preguntar tots els dubtes que tenien sobre els temes tractats.
Us deixem els "power Point" que es van fer per explicar els temes. La informació que contenen, de ben segur que us serà útil per conèixer més d´a prop l´Ajuntament, i una part de les coses que es fan.


Ajuntamentdeteia