Travessa Teià-Montserrat a peu i en btt: Molt més que esport

teiaMont2013

Va ser èpic!

El passat dia 8 de juny es complien les previsions climatològiques i el dia despertava amb forts aiguats arreu del país. Com no podia ser d'una altra manera, els participants de la Travessa Teià -Montserrat a peu i en BTT organitzada conjuntament per la Regidoria d'Esports i el Club Excursionista Teià en patien les conseqüències.

Tot i els aiguats, el fang i el fred que van ser protagonistes en alguns moments del dia res no va impedir que la Jornada complís els seus dos principals objectius: una festa de l'esport i de la convivència.
I així va ser, com d'un total de 110 participants (54 i 56 en BTT) prenien la sortida des de Teià completant una xifra històrica de participació, quelcom inèdit a la nostra població.
Però si històrica va ser la xifra de participació, èpica va ser la xifra de finalització del recorregut a Montserrat i és que dels 54 participants a peu, 47 el van completar en la seva totalitat. I dels 56 participants en BTT, ho van fer 51, donant un total de 98 participants que finalitzaven la Travessa de manera complerta no exempts d'una gran dosi d'esforç i sacrifici.

Tot envoltat en un esperit de treball en equip, de col•laboració i de convivència on molt hi van tenir a veure l'organització i tots els col•laboradors, que amb el seu bon fer, van preparar quatre avituallaments i un sopar final a Montserrat que van donar a l'esdeveniment el caire festiu que no podia faltar i que fan de la Travessa Teià-Montserrat alguna cosa més que esport.
No va ser només esport, va ser molt més! La festa de convivència i l'ambient que es va viure especialment a St. Julià d'Altura i a Montserrat on van coincidir més de 150 persones vingudes de Teià; van ser els moments més emocionants de la jornada.

Per tal de que la festa continuï i per fer partícip a tothom el proper dijous 27 de juny a les 20.30h es projectarà el vídeo reportatge de l'esdeveniment a la CMC La Unió. Tothom hi serà benvingut. Vine i gaudeix-ne

I igualment, és motiu de satisfacció per l'Ajuntament de Teià i el Club Excursionista Teià comprovar com el comerç del poble es va bolcar en l'esdeveniment. Can Marcual, Ca La Rossi, Bar La Masia, Bar La Piscina, Carnisseria Mònico, Transport Jaume Mas, Forn Nou, Pastisseria Biel, Granja Xocolat, Farmàcia Juan Muñoz, Bar La Palma i les parades del Mercat Municipal van fer possible que els participants poguessin gaudir dels avituallaments que es mereixia l'ocasió.

Felicitats Teià!


Ajuntamentdeteia