Trepidant cap de setmana! A Teià el futbol enganxa

Horaris

dissabte 27 semifinals A TEIÀ el futbol enganxa 2013

20:30 hores Semifinal femenina
21:30 hores Semifinal masculina
22:30 hores Semifinal femenina
23:30 hores Semifinal masculina

diumenge 28 finals A TEIÀ el futbol enganxa 2013

20:30 hores Tercer i Quart Lloc / Fèmines
21:15 hores Tercer i Quart Lloc / Masculí
22:00 hores Final femenina
23:00 hores Final masculina

futbolSalaAquest cap de setmana es disputen les finals d´A TEIÀ el futbol enganxa 2013. El tradicional Torneig d´estiu de Futbol Sala, que arriba a la seva recta final.

Enguany hem tingut 18 equips masculins, i 5 de noies que durant quatre setmanes ens han animant les nits d´estiu del mes de juliol, fent-ne del futbol, emoció, diversió i espectacle.

Dissabte es disputaran les semifinals, tan en el quadre femení com en el quadre masculí. Obrirà la jornada el partit de fèmines entre Farmàcia Basora i Oligràfic Eromar. Serà a les 20:30 hores. A les 21:30h es jugarà la primera semifinal masculina entre els equips de La Palma, rival a batre doncs és el guanyador de la passada edició, i Chiringuito Calima. Una hora més tard es disputarà la segona semifinal femenina entre Awaken i Frankfurt Parera. A les 23:30 hores es jugarà l´altre semifinal masculina que enfrontarà Bon Matí Ocata Horrors, finalista de l´any passat, amb Neogrup.

Trepidants semifinals, les que es disputaran aquest dissabte al Llubakus Stadium.

Diumenge, les finalíssimes

S´obrirà la jornada a partir de les 20:30 hores amb els partits pel 3r i 4r lloc en categories, femenina primer, i masculina després. A les 22 hores tindrem la final femenina, i a les 23 hores la final masculina. Com cada any, diversos actes acompanyaran la disputa dels partits. Finalitzada la final es realitzarà el lliurement de trofeus.

Des de l´organització volem agrair als comerços de Teià la seva col•laboració, tan els que col•laboren patrocinant els Trofeus com els que ho fan amb la botifarrada o bé econòmicament. Al principal sponsor, Bar La Palma. També agraïm l´ajuda de la Bibiana Morales amb la seva Escola d´Arts Escèniques. A tots els col•laboradors que ens han ajudat durant tot el torneig, i als que ho fan el darrer dia. I també a l´Ajuntament, àrees d´Alcaldia, Esports, Cultura i Serveis i Seguretat Ciutadana.

El Torneig enguany arriba a la seva 35ena edició, 5ena organitzada pels Llubakus sota el lema d´A TEIÀ el futbol enganxa!

Us esperem a tots per a viure el trepidant cap de setmana que ens espera.

 

 


Ajuntamentdeteia