Remor 2013, un èxit de tots

DSC 0150Malgrat les dificultats econòmiques i l'oratge, aquest any hem pogut gaudir de cinc concerts d'estiu que han superat el nombre d'anys anteriors i mantingut el nivell. L'esforç de tot un equip de govern i en especial de dues Regidories, la de Cultura, gestionada pel Francesc Ribas, i la de Serveis, per la Bárbara Furment, ha estat premiat per l'èxit, l'acceptació i la participació dels vilatans omplint de gom a gom els meravellosos recintes, plens de caliu i d'encant, que ens han cedit Can Bruguera, Can Roser Puigoriol, Casa Bru, Can Godó i Can LLibreter. A tots ells en nom de l'Alcaldia, de l'equip de Govern i dels teianencs i de les teianenques, gràcies, moltes gràcies.

Seria injust si en aquestes línies no es fes un agraïment als Serveis de Manteniment per l'esforç sobrevingut, per traginar entarimats, cadires i condicionar els indrets; i posteriorment, per la neteja d'aquests. Tot això, amb personal de vacances i sense minvar el compliment de les seves funcions, gràcies Serveis de Manteniment.

L'any que ve, aquest equip de Govern i en especial la Regidoria de Cultura i la Regidoria de Serveis, tornaran a posar fil a l'agulla i una vegada més la imaginació i el treball d'ambdues regidories superarà amb escreix les mancances econòmiques perquè els vilatans tornem a viure el plaer de sentir concerts en directe i d'alt nivell amb escenaris d'encanteri.

Alcaldia


Ajuntamentdeteia