La Palma i Parera, campions d'enquany de "A Teià el futbol enganxa"

ateiafutbolL'equip del Bar La Palma va guanyar per segon any consecutiu el Torneig d'Estiu de futbol sala, que arribava a la seva 35a edició, la 5a organitzada pels Llubakus, sota el lema A TEIÀ el futbol enganxa!

Han estat quatre setmanes intenses de futbol, acompanyades del bon ambient i el bon joc que van oferir els equips. Un total de 18 en homes i 5 en dones. L'afluència de públic al llarg del campionat ha estat més que digne.

El passat diumenge 28 de juliol, es van disputar les finals, resultant guanyadors el Bar La palma en nois i Frankfurt Parera en noies.

Com sempre, un bon nombre d'actes diversos van acompanyar les finals, amb un Llubakus Stadium ple a vessar.

Primer, ball de nenes de l'Escola d'Arts escèniques Bibiana Morales abans de la final femenina. Abans de la final masculina, la tradicional desfilada de la senyera, portada per nens de Teià, sota la música de "Carros de Fuego" i els aplaudiments del públic. Després, el ball del grup de grans de l'Escola de la Bibiana, amb la samba "Más que nada", adequada al torneig. I com a novetat, moment màgic. Els jugadors van saltar al terreny de joc, i formats al mig del camp, es va parar la música per escoltar "Els Segadors", Himne Nacional de Catalunya. Moment per emmarcar. Del balcó d'uns veïns es desplegava una estelada gegant. Aliniacions dels finalistes, i a córrer la bimba.

Emocionant partit ple de tensió que va acabar guanyant La Palma davant l'equip revelació, Neogrup, per 3 a 2. Lliurament de trofeus i dutxa de cava pels campions al mig de la pista.

Ha estat novament un èxit de torneig, amb una bona afluència de públic durant tot el mes, i amb un darrer cap de setmana simplement, espectacular.

Des de l'organització del Torneig volem donar el nostre agraïment a tots els col·laboradors, tant els del darrer dia (més de 30 persones) com als que ho han fer durant les quatre setmanes de futbol.
També als comerços de Teià, tant els patrocinadors de copes, com als que van col·laborar amb la botifarrada. Agraïment també a les entitats de Teià que ens han donat un cop de mà: A. E. Teià, Societat La Flor de La Palma, Gegants de Teià i ANC. Així com també la col·laboració com cada any de l'Ajuntament, des d'Alcaldia fins a les regidories d'Esports, Cultura, Serveis, Comunicació i Seguretat ciutadana.

Un any més creiem que hem complert l'objectiu. Seguir fent de les nits de juliol a Teià, un punt de referència. I això ha estat gràcies a tots, perquè tots som A TEIÀ el futbol enganxa.

L any vinent, més i millor.

Podeu veure les fotografies del lliurement de trofeus, així com les més destacades, al web dels llubakus: www.llubakusdeteia.com i totes les fotografies fetes al facebook de A TEIÀ el futbol enganxa!


Ajuntamentdeteia