Via catalana cap a la independència

lopassadorcadenahumanaCom ja deveu saber, l'Assemblea Nacional Catalana està organitzant la Via Catalana cap a la Independència pel proper 11 de setembre, amb l'objectiu de fer saber al món que Catalunya vol ser un nou estat d'Europa.

La Via Catalana serà una cadena humana que resseguirà un itinerari dins de Catalunya de més de 400 km, passant per 86 municipis.

El 4 de juliol va obrir-se el formulari d'inscripcions a la Via i ja hi ha inscrites més de 300.000 persones. La majoria de trams centrals com els de Vilafranca a Malgrat estan pràcticament plens, però tant al nord com al sud de la Via, hi ha trams que encara no estan plens.

Tots els que esteu inscrits en el tram 439, heu de saber: que està gestionat des de l'ANC de Teià, que el tram queda a dreta i esquerra de la Riera de Teià i té una longitud de 500 m. La cadena es farà per la tarda, quan la NII quedi tallada al trànsit.

Per destacar el més possible, es demana als participants de la Via que portin posada una samarreta de color groc. Si no en teniu cap i en voleu una que hem fet especialment per aquesta ocasió, envieu-nos un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i us direm com adquirir-la.

A finals d'agost informarem amb detall la organització d'aquest acte.

Al principi, s'havia previst omplir el tram de Teià amb 495 persones. Tot hi això, avui n'hi ha inscrites més de cinc centes i a mitjans de juliol es van tancar les inscripcions en aquest tram. Si encara no t'has inscrit a la Via, et demanem que ho facis en altres trams on encara hi falta gent i així assegurar la continuïtat de la cadena en tot el recorregut previst i en definitiva, el seu èxit.

Comptem amb tu. No hi faltis!

Us desitgem un bon mes d'agost.


Ajuntamentdeteia