Catalunya campiona del Pre-Mundial celebrat a Canadà amb amplia representació de jugadores i cos tècnic del Teià Futbol Cinc.

La Selecció Catalana Absoluta Femenina va guanyar el Pre-Mundial de Futbol Sala celebrat a Canadà aquest mes de setembre. El campionat és una fita històrica doncs mai abans un equip de futbol sala català havia jugat en terres nord-americanes. El nom de Teià va ser el més mostrat, doncs l'expedició catalana estava formada per 7 jugadores del Teià Futbol Cinc i dos membres de l'staff tècnic. Cap altra població estava tan ampliament representada ni de lluny. La bandera de Teià va estar present en totes les celebracions despertant l'interés del públic i rivals canadencs. Les jugadores i entrenadors van ser orgullosos ambaixadors teianencs en una representació única.

La delegació teianenca a Toronto va ser la formada per:

- Mireia Arch: jugadora
- Mónica Bernabé: jugadora
- Cristina Moreno: jugadora
- Anna Munné: jugadora
- Núria Nadal: jugadora
- Judit Peran: jugadora
- Carla Tortajada: jugadora
- Marta Delgado: delegada
- Christian Roldan: entrenador

A destacar que la jugadora nascuda a Teià, Anna Munné, va rebre els trofeus individuals de Millor Jugadora del Campionat i Màxima Golejadora, amb només 16 anys, fet destacat en publicacions de les federacions d'arreu del món.

Teià Futbol 5

Ajuntamentdeteia