Defunció de Martí Casals Castellsagué

martiCasalsEl passat 21 de setembre va morir en Martí Casals Castellsagué, un teianenc de soca-rel que sempre va demostrar una gran estima pel seu poble, com ho mostra el fet que, entre altres, fou regidor i tinent d’alcalde de l’Ajuntament, jutge de pau, president de l’agrupació Esportiva de Teià i de la Societat la Flor de la Palma, membre fundador del Casal d’Avis i col·laborador en el butlletí parroquial.

Més enllà dels càrrecs institucionals, en Martí sempre va estar disposat a col·laborar en tots els esdeveniments en què se’l va requerir, ja fos la preparació del tastet del “relleno” per la Festa major, la redacció d’escrits per recuperar la història local, la seva participació any rere any en la Mostra Literària de Teià, la col·laboració amb els professors del Cim per perfeccionar l’ús del català entre els alumnes o la realització de tasques diverses a la Casa de Cultura. Tots recordem amb afecte la seva presència a la Unió, col·laborant des de la vigilància a la participació en diferents esdeveniments. Aquesta participació, desinteressada i afable, el va fer mereixedor l’any 1991 de la distinció de teianenc exemplar, juntament amb la seva estimada esposa Antonieta.

I és que en Martí era així, un home senzill, un pagès cultivat, un home bo, just, carregat de sentit comú, amant de la seva família i enamorat de Teià.

Et recordarem sempre, Martí. Descansa en pau


Ajuntamentdeteia